ZELENI KUT

Zbog svoje flore i faune omiljeno je posjetište ljubitelja raftinga, kanuinga, šetača, lovaca,ribolovaca, raznih kolekcionara ali i onih željnih mira i spokoja (pisci,slikari i dr. umjetnici).

Tko jednom dođe uvijek se vraća.

O NAMA

Nalazi se na 22. kilometru od ulaza u Karlovac prema smjeru Ogulina na senjskoj prometnici. Restoran je smješten na lijevoj obali rijeke Mrežnice i prekrasnom slapu koji je riječnim otokom podijeljen na 2 dijela. Okružen je prirodom: riječnim kanjonima, šumama bukve i graba(bogate gljivama i dr. šumskim plodovima).

ZELENI KUT ima trdiciju dugu 48 godina (1.svibnja1967.g.). Obiteljsko je nasljeđe sa ugođajem domaćeg i prirodnog ambijenta. Na svom razvojnom putu uspjela se očuvati dominacija prirode o čemu svjedoči i bogata gastronomska ponuda riječne ribe iz vlastitih bazena, specijaliteti suhomesnatih domaćih proizvoda ( šunka, kobasica, slanina ) i sl. Restoran je kapaciteta 150 mjesta zatvorenog prostora ( raspoređen u 2 prostorije pogodne za organizirane skupove, seminare i sl.) te terasa kapaciteta 100 mjesta. Od svibnja 2004.godine raspolaže sa 14 moderno uređenih soba od kojih su 2 jednokrevetne i 12 dvokrevetnih (uz mogućnost 10 pomoćnih ležajeva). Svaka soba ima vlastitu kupaonicu, kabelsku TV, telefon, mini-bar, internet liniju.

U vlasništvu restorana nalazi se i dječje igralište, odbojkaško igralište, kupalište, iznajmljivanje kanua, boravak na riječnom otoku ( uz mogućnost kampiranja), označene biciklističke staza, šetalište uz rijeku te parkiralište. Od posebnog povijesnog značaja je hidroelektrana, izrađena 1939. g. koja još i danas radi.

SCROLL