Zeleni kut

Mjesto gdje sva osjetila uživaju

Kuda krenete, kamo stanete - ljepota se reda do ljepote

bridge nature
tradition one

Tradicija

57 godina obiteljskog naslijeđa s ugođajem domaćeg i prirodnog ambijenta. Tijekom svog razvoja uspjela se sačuvati dominacija prirode o čemu svjedoči bogata gastronomska ponuda riječne ribe iz vlastitih bazena i specijaliteti suhomesnatih proizvoda poput pršuta, kobasica i slanine.

Priroda

Restoran je smješten na lijevoj obali rijeke Mrežnice i prekrasnom slapu koji je riječnim otokom podijeljen na 2 dijela. Okružen je prirodom - riječnim kanjonima, šumama bukve i graba bogate gljivama i drugim šumskim plodovima.

tradition one
tradition one

Kapacitet

150 mjesta zatvorenog prostora raspoređen u 2 prostorije pogodne za organizirane skupove, seminare i sl., te terasa kapaciteta 100 mjesta.

Rekreacija

Dječje igralište, odbojkaško igralište, kupalište, iznajmljivanje kanua, boravak na riječnom otoku (uz mogućnost kampiranja), jahanje konja, označena biciklistička staza, šetalište uz rijeku.

tradition one
tradition one

Odmor

Nakon dana ispunjenog razgledavanjem, kušanjem izvrsnih jela i sunčanjem uz rijeku Mrežnicu, opustite se i napunite baterije u atmosferi stvorenoj za mir u jednoj od naših 14 soba.

Radno vrijeme
02.03. - 28.03.
Ponedjeljak - Nedjelja, praznici i državni blagdani09:00 - 21:00
29.03. - 01.11.
Ponedjeljak - Nedjelja, praznici i državni blagdani07:00 - 23:00
12.11. - 01.03.
Neradno
facebook-iconbooking-iconbooking-icon